Вибухобезпечний датчик рівня палива LLS 20230LLS 20230 - датчик рівня палива, є високоточним пристроєм, призначеним для визначення рівня бензину у баку автомобіля або інших місткостях. Передача даних про рівень палива відбувається з використанням цифрового інтерфейсу RS-232 або RS-485 .

ДРП виконаний у вибухобезпечному варіанті виконання і може використовуватися на об'єктах, що вимагають особливих параметрів вибухозахищеності для обладнання. Таким чином, область використання датчика - це робота з бензином, стаціонарні сховища палива або спеціальні види техніки. Маркування вибухозахисту - "0ЕхiaIIBT6X", де перший символ означає вищу міру вибухозахисту по ГОСТ 12.1.011-78. Використання датчика можливе разом з БИС 20240 - блоком іскорозахисту за умови з'єднання кабелем КТЗ-х.

- За принципом функціонування датчик LLS 20230 відноситься до ємнісного типу, на відміну від більшості використовуваних проточних лічильників. Це визначає високу достовірність даних. До того ж, датчик не ушкоджує паливні магістралі і не впливає на роботу двигуна.

- В датчику для обчислення застосований спеціальний алгоритм Fuelmetrix для фільтрації коливань, що гарантує високу точність вимірювальної інформації у будь-яких екстремальних умовах роботи.

- Великий діапазон напруги живлення і робочих температур. Пристрій відноситься до шостого класу по температурній стійкості.

- Незалежність показників LLS від напруги живлення мережі автомобіля.

- Висока надійність і вандастійкість.

- Трирічна гарантія на усі датчики.