Датчик рівня палива з програмованим аналоговим виходом LLS 20310Датчик LLS 20310 служить для визначення рівня палива в ємностях. На відміну від більшості датчиків рівня палива, ця модель дозволяє запрограмувати ті параметри вихідного сигналу, які вимагає ваш GPS/GSM-термінал. Наприклад, якщо пристрій має аналоговий вхід від 0 до 20 - вольт, датчик настроюється так, що він на виході при порожньому баку видаватиме 0 вольт, а при повному - 20 Вольт. Вибирається будь-який діапазон роботи. Це дозволяє максимально збільшити точність показників рівня палива в цілому. Те ж саме можна сказати і про частотний вихід, задається під конкретні параметри пристрою. Підключивши датчик до комп'ютера через універсальний пристрій налаштування (УПН), досить вибрати потрібну галочку: аналоговий або частотний режим роботи, а також нижня і верхня межа показників вихідного сигналу.

Виходи сигналів захищені від короткого замикання. Виключається також некоректне підключення і можливе подання на них напруги. Транзисторний вихід, що має "відкритий колектор", генерує імпульсний модульований по частотах сигнал. Налаштування аналогового виходу здійснюється користувачем, величина напруги на виході (аналоговий сигнал) не залежить від вхідної напруги.

Прилади зчитування палива діляться на два типи: ємнісні і проточні. Усі датчики LLS належать до першого типу (до другого типу відносяться витратоміри і лічильники). Датчики ємнісного типу мають декілька переваг. По-перше, вони забезпечують точність вимірюваних даних, по-друге, прилад не потребує монтажу в магістраль палива і, отже, не впливає на роботу усього двигуна.

Дані, отримані від датчиків, абсолютно достовірні. Гарантується це застосовуваним у приладах алгоритмом для обчислення рівня палива з достатньою точністю. Обчислювальний метод, реалізований в алгоритмі фільтрації вібрацій бака. Фільтрація особливо актуальна при роботі датчиків в особливих суворих умовах, наприклад, будівництво або кар'єр.

Технічні характеристики:

Характеритики

Показники LLS не залежать від зміни напруги електромережі автомобіля. Ці датчики працюють в розширених діапазонах, як і напруги живлення, так і робочих температур. Високу надійність приладу, так само, як і вандалостійкість, забезпечує його технологічна досконалість. Підтверджується це трирічною гарантією, встановленою на усі датчики LLS рівня палива.

 

Модифікації датчика LLS 20310:

Модифікації

Ціна: 2180 грн з ПДВ